Post by lipapattati on Mar 5, 2022 20:20:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen állóképességet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
Ezt már írtam, de azt hiszem törölték...jó játék, de van pár panaszom, vettem egy 20 dolláros, 34 dolláros nz limitált ajánlatot, ami 3000%-kal nagyobb esélyt ígért ritka karakterek megszerzésére és a többi cuccra. ezzel egy 10 x gyémánt ládán használtam a drágaköveket, és csak 1 csillagot adott nekem, nagyon csalódott voltam, és azt mondanám, hogy félrevezettek, és hogy a 3000%-kal nagyobb eséllyel hibás, és ez a fő oka annak, hogy megvettem. néhány 3 csillagos karakterre számítottam, de azt hiszem, megérdemlem a visszatérítést 34 dollár miatt, hogy csak 3 olyan karaktert kapjak, ami nem volt nálam, és az összes szereplő, akit a ládában kaptam, ami nem volt sok, 1 csillag volt... igazi cserbenhagyás, és nem érdemes. Nem ajánlom a vásárlást, és biztosan nem is fogok többet tőlük vásárolni! Azt is gondolom, hogy a Rózsa vívók karakterkészlete homofób, mert egyes hímek szerelmesek lehetnek Rose fencerbe, és vannak nőstények, akik nem szerelmesek Rose vívóba. A nőstényeket nem szabad sokáig kábítani, és a rózsa vívónak nem szabad több energiát ellopnia a nőstényektől stb.
Átláthatstlan. Túl animált, nagyon nem tetszik!
Heroes Charge ভূমিকা নিয়ে খেলা iaa
Állandoan lef*gy és kidob a játék. Kicsit unalmas igy
Elnézést ucool, de ez a játék nagyon rossz hősök arénája, hogy nagyon-nagyon jó
Fizetni a győzelemért nagyon nehéz. A fejlesztők továbbra is növelik a játék költségeit, miközben csökkentik a befektetés nélküli versenyzés lehetőségét. Az átlagos játékélmény költsége jelentősen megemelkedett az elmúlt évben, a körülbelül havi 10 dollárról jóval több mint 30 dollárra. Ezt vegye figyelembe az alkalmazás telepítésekor és vásárlásakor is.
Kicsit sajnálom, hogy nem lehet másik playerrel üzletelni, ha az meglenne, akkor még ennél is jobb lehetne.én nagyon jó játék, Ace 4en tökéletesen fut. Kicsit melegszik tőle a teló, néha muszáj kilépnem.
Nem tölti le sehogy se o.O. SEGÍTSÉG!!!Még a guildból sem enged ki -_-"
Erre mondhatom,hogy nekem készült.
Életem egyik legfrusztrálóbb élménye
A frissítés után már nem tudok játszani a játékkal. Raktáron voltam, folyamatosan töltődik.
Unalmasak már!!! a frissités ide oda de új küldetések feladatok nem több száz feladat lenne, ha több lenne csak f*gyást meg be sem lépést hozzna hanem tényleges új dolgokat
A hibák és hibák sok, de a technikai támogatás még az alkalmazásokra sem válaszol
És azt is megfontolhatná, hogy az eseteket és a keresztes hadjáratot egy kicsit erősebbé tegye, mivel túl erősek, és bizonyos szinteken lehetetlen befejezni őket...
sok kapcsolat megszakad
Csodálatos!!!
Heroes Charge Szerepjátékok qvwi
The School - White Day Avontuur hfd
A játékban található reklámok szórakoztatónak tűnnek, de ez a fajta babáknak való, mivel nagyon egyszerű
Állandóan lef*gy és kidobal ne töltse le senki
Valószínűleg 15 éves és fiatalabbak számára készült... 5 perc alatt megunom.
Ha továbbra is problémái vannak az LTE-n a játékba való bejelentkezéssel, az betöltődik 3g-n és wifin. Tudnátok valami javaslatot adni? Állítólag frissül, de a képernyő azt írja, hogy kérlek frissíts. Élvezem a játékot és remélem tudtok segíteni.
Valahol magyar céh?
Jó, de szeretem a csirke vacsora eseményt. Csak ennyit szeretnék játszani. Kérlek készíts egy ilyen játékot.
Miért ütközik gyakran ez a játék? A játék közben álljon meg. Minden alkalommal, amikor megáll a játék között, frissítse a játékot, távolítsa el a hibát, és 5*-ra értékeli
Hogyan lehet növelni a hős ébredési fokozatot?
Visszavonom az 5☆ értékelésemet. Folyamatos hibák vannak, ha pénzt költenek erre a játékra, készüljenek fel arra, hogy továbbra is költsenek, hogy versenyképesek maradjanak. Új skin-funkciót vezettek be a karakterek frissítésére a nagyobb teljesítmény érdekében. Elég sok erőt vesztettem egy hiba miatt. Videón volt. Háromszor megkettőztem, hogy bebizonyítsa, hogy hibás. Azt mondták, nincs semmi baj. Nagyjából lusták, és nem törődnek az ügyfélszolgálattal. Csak annyit, hogy több pénzt költünk, hogy erősek maradjunk. Szánalmas. Nem ajánlom!
A játék sokat lef*gy.
A játékom folyamatosan csatlakozik a Google Playhez. Ezt többször egymás után non-stop. Úgy tűnik, nem tudom megjavítani a tok kiürítésével vagy akár a játék újratöltésével. Naponta legalább tucatszor le kell állítanom és újra kell töltenem a játékot. Megkerestem az interneten a megoldásokat, és mindent megtettem, amit láttam, de úgy tűnik, egyikük sem működik. Ezután egy üzenet jelenik meg alul, amely szerint a Google Play kapcsolati problémái vannak, és összeomlik a játék, ahol keményen le kell kapcsolnom. Kérlek adj tanácsot.
A játék szórakoztató, de gyakran lef*gy, és emiatt újra kell indítanom a játékot
Baromi jó
Nehéz lehet betölteni, de kissé szórakoztató.
Nagyon sok a reklám és csak wifinél mukodik
Glitchy játék egyenesen a játékba. Párszor lezuhant és lef*gyott.
A hiba megakadályozza a harcokat a kampányban. Lehet, hogy később jobb lesz... nem biztos, hogy érdekel a stílus.
Viszonylag könnyű
Ez a játék elképesztően szörnyű! A legnagyobb élvezetem ebben a játékban az volt, amikor bementem a skinek részlegébe, és megnéztem az összes "nagyvonalúan" leszállított árat. Fizethetsz 2863 dollárt (nem túlzás) EGY EGYEDI KARAKTERES BŐRÉRT, de neked, bucko, csak csekély 99,99 dollárt. Csak úgy játszottam a játékkal, hogy megnyomtam a „go” gombot a főképernyőn az értelmetlen jutalmakért, és a kampányra kattintottam, és azt tapasztaltam, hogy véletlenül kihagytam a fő sztori nagy részét. Elképesztő! 0/10